Betaal geen minuut te veel voor je parkeerbeurt met deze handige tips

Een van de voordelen van Parkeren met MKB Brandstof is natuurlijk dat je alleen betaalt voor de tijd dat je echt geparkeerd staat. Maar iedereen vergeet weleens wat. Daarom lees je hieronder hoe je langlopende parkeerbeurten kunt voorkomen.

  • Stel pushberichten in, dit zijn gratis berichten die je op je telefoon ontvangt. Ga in de app naar 'Instellingen' en kies bij 'Stuur mij een herinnering' na hoeveel uur je een bericht wilt ontvangen. En tik op 'Stuur mij een notificatie als mijn parkeerbeurt lange tijd loopt.'
  • Via instellingen kun je ook om een gratis notificatie per e-mail vragen. Je kunt zelf kiezen naar welk e-mailadres deze herinneringen verzonden moeten worden.
  • En als laatste stap kun je bij notificaties aangeven dat je een melding wilt ontvangen zodra je wegrijdt van de locatie.

Ook belangrijk: zet je locatievoorzieningen aan op 'altijd' of bij 'gebruik van de app'. Dat is nodig voor het ophalen van een juiste locatie. We gebruiken deze gegevens uiteraard niet voor andere zaken.

Volg deze tips op en vergeet nooit meer je parkeerbeurt te stoppen!

Ik heb een andere vraag