MKB Brandstof en jij

Sluit je aan bij ons partnerprogramma

Tijd en geld besparen is belangrijk voor jou én voor je klanten.
Niets is zo vervelend als het uitzoeken van dozen vol met bonnetjes. Met de autopas van MKB Brandstof worden alle verbruikskosten automatisch verzameld op één factuur. Zeg maar dag tegen die bonnetjes. Kan jij je als boekhouder gewoon focussen op het checken van de btw-aangiftes van je klanten.

Samenwerken met MKB Brandstof
Kan jij je klanten stimuleren onze autopas af te nemen? Dan kan je daar zelf ook je voordeel mee doen. Onze collega's Suzanne en Dennis van team Sales komen graag met je in contact om een mooie deal te maken. Met voordeel voor de betreffende ondernemer, maar natuurlijk ook voor jou.

Breng MKB Brandstof onder de aandacht en krijg er zelf iets leuks voor terug.
Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar sales@mkb-brandstof.nl. Of bel ons via 088-5885861.

Suzanne Deibert, Accountmanager Sales

"Tijd en geld besparen en geen gedoe meer met losse bonnetjes ervaren. Wij werken graag samen met boekhoud- en administratiekantoren die het gemak ervaren van onze 100% fiscusproof verzamelfactuur en via dit partnerprogramma een heel mooi aanbod aan hun klanten kunnen doen. Een win-win situatie voor alle partijen. "

Contact opnemen

Dennis Broman, Accountmanager Sales

"Dagelijks spreek ik boekhouders en belastingadviseurs en allemaal willen ze liever geen gedoe meer met bonnetjes. Daarom ben ik blij dat we bij MKB Brandstof een partnerprogramma hebben waarbij zowel de boekhouder als de klanten er profijt van hebben!"

Contact opnemen

Nooit meer bonnetjes uitzoeken

Tijd en geld besparen. Belangrijk voor jou én je klanten. Met de autopas van MKB Brandstof worden alle verbruikskosten automatisch verzameld op één factuur. Zeg maar dag tegen die bonnetjes. Slimme ondernemers gebruiken de handige apps en de autopas van MKB Brandstof.