Hoe werkt de app?

Op zoek naar een wasstraat in de buurt? Gebruik dan onze gratis app Carwash met MKB Brandstof voor een overzicht van alle carwash-stations in Nederland. Je ziet in één oogopslag waar je kunt wassen én de app toont de wasmethode van elke locatie. Handig voor als je onderweg bent naar een zakelijke afspraak, maar je auto precies op dat moment wordt ondergekliederd door een duif.

De kosten van je wasbeurt betaal je eenvoudig met je autopas van MKB Brandstof. Nooit meer bonnetjes bewaren. Das handig!

De app Carwash met MKB Brandstof toont je wasstraten, wasboxen en alle andere vormen van het schoonmaken van auto’s. Ruim 1200 carwashlocaties in Nederland zijn in de app verzameld! Per carwash check je op één overzichtelijk scherm: reistijd, snelste route, openingstijden en wasmethode.

Ook alle wasbeurten op de verzamelfactuur

Wij verzamelen je wasbeurten op je verzamelfactuur, 100% fiscusproof.

Onze carwash-app helpt je besparen. Je hoeft namelijk niet om te rijden, maar kunt direct op zoek gaan naar de wasstraat van jouw keuze. Download de app vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van Carwash met MKB Brandstof.

Tip: Betaal je autovloeistoffen ook met de autopas

Net het laatste beetje ruitenwisservloeistof opgemaakt? Geen probleem. Met de autopas van MKB Brandstof betaal je ook voor ruitenwisservloeistof, koelvloeistof en motorolie.

Kies je favoriete carwash-methode

In de app kun je zien welke wasstraten gebruik maken van jouw favoriete wasmethode:

  • Roll-over, waarbij je auto stilstaat en de wasborstels, sproeiers, drogers en wielborstels een rollende beweging over je auto uitvoeren.
  • Een wasstraat, waarbij je auto met een transportketting of -band door de wasstraat wordt geleid.
  • Een (doe-het-zelf) wasbox waarbij je zelf je auto kunt wassen met onder meer een hogedrukreiniger.
  • Service, een bediende wasstraat waarbij je auto (gedeeltelijk) door personeel wordt gewassen.

Je voorkeur sla je op via ‘Instellingen’.